Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

16 lat bardzo mało waże...

Adams94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam ogromny problem wie ktoś jak szybko przytyć, bo jestem taki chudy, że mam takie chude rece i nogi, że szok. Jem dużo, ale to nic nie daje.

Opublikowano

Dużo białka. Powiedz jeszcze ile ważysz i ile masz wzrostu. Jedz dużo ryżu (ponad 1kg dziennie).

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Nie wiem dokładnie ile waże i ile mam wzrostu, ale gdzieś z 50 kg i ponad 180 może wiecej jestem wysoki, ale z umiarkiem.

Co do ryżu nie lubie jeść, ale bym przelamal się i jadł, ale czy to jest pewne, że coś przybiore masy w rekach i nogach...?

Opublikowano

oddam ci troszke mojego (jestem w poprawnej wadze ale brzuszek jest :()

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Specjalista
Opublikowano

A w dupie ci sie szybko przepala xD ? (Mam na myśli czy jak coś zjesz to znów chce Ci sie jeść i nie tyjesz).

Jedz dużo tłustego mającego w sobie dużo białka i weglowodanów, a potem siłka.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

To zalezy czy chcesz ogolnie przytyc i byc grubym czy tez przytyc i miec 'mase' w sesie miesnie

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Mam ten sam problem, a jestem w wieku (prawie) 18 lat. Mogę ci powiedzieć z własnego doświadczenia, że to nic złego. Po prostu cały pokarm który jadłeś szedł we wzrost :) Jak przestaniesz rosnąć, zaczniesz tyć. Oczywiście możesz chodzić na siłownie, jeść dużo białka, węglowodanów, ale NIE JEDZ TŁUSZCZY!!!! od tego będziesz mieć w pizdu pryszczy, a nic nie da. Zobaczysz, że za ok. 1,5roku zaczniesz przybierać na wadze. Kwestia zaprzestania rośnięcia. :)

Pozdrowienia, mam nadzieję że pomogłem.

anonym.png

Opublikowano

Jeśli jesteś przy kasie to wzoruj się na nim :D 70 tyś kalorii powinno chyba wystarczyć by przytyć :D

http://www.cda.pl/video/162984f/Obiad-prawdziwego-mezczyzny

Jeśli nie to jedz tłuściej, mniej się ruszaj, raz na jakiś czas odwiedź fastfood.

Też mam ten problem bo w wieku 14 lat ważę 67 kg przy 188 cm wzrostu. Ale u mnie nawet to nie pomaga :D

qsHVsoT.png

Opublikowano

nie ma opierdalania się...weź double blast niech twoje mięśnie będą ciepłe! jedz dużo steków z dużych krów i 20jajek na śniadanie...zapamiętaj liczy się siła !!!

na mase jest tylko jedna zasada NIE MA OPIERDALANIA SIĘ

Opublikowano

wpierdalaj sterydy i ćwicz a tak na serio jec wszystko co tłuste i ma dużo kalori i może jeszcze jedz w fast food

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...